Just nu är det 0 spelare Online på spela.forbiddenmc.net!

1. Språk och Kommunikation

1. Annonsering.

Att annonsera andra minecraft servrar är inte tillåtet.. Det är inte tillåtet att länka andra minecraft servrars hemsidor, än ForbiddenMC's egna. Att skicka IP till en annan minecraft server är inte tillåtet, detta gäller även privata minecraft servrar. Detta gäller även servrar för Discord, Teamspeak osv. Man får inte heller skicka länkar på servern.

Straff: 1 veckas Bannlysning.

2. Användarnamn.

Man får inte använda sig av rasistiska, sexistiska eller andra typer av kränkande användarnamn.

Straff: 1 veckas Bannlysning.

3. Diskussioner.

Diskussioner om politik, sex, droger, eller liknande är inte tillåtet.

Straff: 2 dagars Mute.

4. Kränkning.

Det är inte tillåtet att kränka en annan spelare.. Sexuellt, rasistiskt, homofobiskt, nazistiskt eller personangrepp i allmänhet. Att bygga statyer eller sätta ut skyltar som är inriktat på något av dessa ämnen är inte tillåtet.

Straff: 1 veckas Bannlysning.

5. Respekt.

Att visa respekt till andra är något man alltid ska göra. Med detta menar vi att du ska vara trevlig mot alla andra i våran gemenskap och lyssna. Samt visa hänsyn och medmänsklighet.

Straff: 2 dagars Bannlysning.

6. Spam.

Man får inte spamma, varken på Discord eller på våran minecraft server. (Att upprepa samma mening, eller något annat du skrivit inom 5-10 sekunder tidigare.) Man får inte heller skriva i full caps. (Enbart stora bokstäver). Eller utöka ord med onödigt många bokstäver. Att tjata på andra spelare och staff eller fråga om pengar, doneringar m.m. är inte tillåtet.

Straff: 30 minuters Mute.

7. Språk.

Man får enbart använda sig av Svenska, Norska eller Engelska. Detta är för att den större delen av våran spelarbas ska kunna trivas och förstå varandra.

Straff: 30 minuters Mute.

8. Hot.

Att vara hotfull mot våra spelare eller våran community är strikt förbjudet och resulterar i en permanent bannlysning från servern.

Straff: Blacklist.

9. Staff.

Att fråga om staff rank är något vi är extremt trötta på, därav är det en regel att inte fråga. Ingen får en staff rank utan att förtjäna det.

Straff: 2 dagars Mute.


2. Mods och Klienter

1. Tillåtna Mods.

Dessa regler är riktade mot våran minecraft server. Ett mod(en modifiering) är saker som ett resourcepack, shaderspack eller optifine. Samt fusk som X-Ray är en modifiering.

• Prestandaförbättringar. (Så som Optifine)
• Ljusstyrka.
• Texturer. (Shaders, Resourcepacks m.m.)

2. Otillåtna Mods.

Allt som ger dig orättvis fördel mot spelare på servern är bannlysta.
Exempel på bannlysta mods:

• X-Ray
• KillAura
• Macros
• Speed
• Fly
• NoFall
Straff: Permanent Bannlysning.


3. Konton

1. Bannlyst.

Att logga in med andra konton medans man är bannlyst från våran server är inte tillåtet. Vill du inte vara bannlyst så kan du välja att antingen köpa en Unban från våran buycraft, eller vänta ut tiden som du fått av den Moderator eller Admin gett dig. Loggar du in med ett annat konto efter att ha blivit bannlyst, så blir din IP-adress permanent bannad från våran server.

2. Multiacc.

Man får inte ha/använda mer än ett konto på servern. Detta kallar vi för "MultiAccount / Multiacc". Ser vi att du har mer än ett konto på servern blir ditt alt konto bannlyst, och du blir straffad om vi ser dig logga in mer fler konton därefter.

Straff: 1 veckas Bannlysning.

4. Allmänna regler

1. Sabotage.

Att förstöra eller sabotera områden på minecraft servern (spawn, warps, m.m.) är något vi absolut sätter stopp för och kan leda till en permanent bannlysning. Att förstöra för andra spelare, byggen eller döda andras djur är inte tillåtet. Att även springa runt och förstöra serverns värld genom att sätta ut slumpmässiga block/pelare är också förbjudet, men man får ett minskat straff.

Mindre Sabotage.
Straff: 1 veckas Bannlysning.


Större Sabotage.
Straff: Permanent Bannlysning.

2. Missbruk av Buggar.

Att leta efter och utnyttja uppenbara buggar som ger dig fördelar på servern är strängt emot reglerna och kan leda till antingen en permanent eller temporär bannlysning. Det är inte heller tillåtet att vara tyst eller vägra berätta om buggarna.

Straff: 2 veckors Bannlysning.

3. Maskiner.

Att bygga överdrivet stora redstone maskiner är inte tillåtet. Att försöka få servern att crasha, lagga eller försämra systemet medvetet är extremt förbjudet. Att ha mer än 15 spawners på samma område(chunk) ränkas som laggmaskin. Man får bara ha max 15 spawners i varje chunk, men för att kunna ha mer än 15 spawners måste du ha 2 chunks mellan den chunken du satt 15 spawners och chunken du ska sätta nya spawners. Att bygga maskiner för att undgå AFK-läge är inte heller tillåtet.

Straff: 1 veckas Bannlysning.

4. PvP.

PvP är INTE tillåtet på servern. Om du nu vill ha en strid mot andra, så måste du se till att dem är med på det. Det är en Survival server vi spelar på, det är inte meningen att vi ska gå runt och döda varandra.

Om du är med på PvP och förlorar dina saker så ska du inte gå till staffs för att få tillbaka dem, oavsett hur du fått tag på dem eller hur jobbigt det var/är.

Straff: 2 dagars Bannlysning.

5. Discord regler

Dessa regler är riktade mot våran Discord server.

1. Musik.

Man får enbart använda sig av musik relaterade kommandon i #music chatten. Detta är för att vi inte vill ha en massa spam där alla andra skriver. Man får inte heller spela upp låtar så som earrape, memes, eller annat som verkar jobbigt för andra användare.

2. Namn.

Du får inte använda namn som kan vara kränkande mot andra användare. Spelar du på minecraft servern så måste du använda dig av namnet du har där. Men om du inte äger minecraft, använd ditt riktiga namn eller smeknamn.

3. Kanaler.

Att byta röst kanal om och om igen klassas som spam och är inte tillåtet.

4. Prefix/Tags.

Att använda sig av en prefix/tag så som [Admin], [Mod] eller annat staff relaterat är inte tillåtet.

5. Troll.

Att skrika in i sin mikrofon, göra höga eller jobbiga ljud är inte tillåtet. Säger någon till dig att sluta så slutar du. Du får inte heller hålla på och trolla i våra röst kanaler, eller text kanaler. Du får inte heller störa våra staffs eller tjata på alla andra i våran Discord.

6. Språket.

Använd trevligt språk i både röst och text kanalerna. Man måste vara väldigt minimal med svordomar. Du måste visa respekt till alla andra. Kränkningar eller andra påhopp är strängt förbjudet.

Straff: 2 dagars Bannlysning.

Staff Policy

Utnyttjande av makt.

Som staff samtycker du till att följa våran policy och att bryta den kommer reslutera i en permanent blockering. Att ge spelare objekt, spelpengar, kits, ranker eller annat utan tillåtelse är strängt förbjudet.


Viktigt att tänka på: